NYTT DESIGN TIL SALGS, INSTAGRAM HEADER

Da har jeg lagt ut og lagd et nytt design! Jeg syntes dette designet er så sykt kult fordi den henter ut bilder fra DIN instagramkonto også lager den en header av bildene! Man kan holde musepekeren over hvert bilde for å se hvor mange likes bildet har fått og man kan trykke på bildet for å navigeres til bildet på instagram. Hele designet er responsivt/mobilvennlig så det vil tilpasse seg ALLE skjermstørrelser. 

Du kan se mer om designet HER 16 kommentarer Skjul

laylow x 👀

15.08.2015 kl.23:34

Hei :) kan du sponse en design til meg? ♡
Ikke aktiv

16.08.2015 kl.02:46

laylow x 👀: for å bli sponset så må du være på topplisten :)
laylow x 👀

16.08.2015 kl.02:49

Eg e det i bergen ♡ har stooor ønske å bli rosa blogger altså ♡♡♡♡♡♡
Ikke aktiv

16.08.2015 kl.06:57

laylow x 👀: Du må være det på den vanlige lista :) og må ha over ca4000 lesere desverre. :)
Maya Izabella

02.09.2015 kl.14:08

Hei!

lurer på en ting.. Jeg kunne tenke meg å kjøpe en av dine design om ikke så lenge. Spm mitt er, jeg ser jo at det er flere valg når man lager et kjøp, om å installere design osv. Er det ganske avansert å installere den selv i forhold til dine gratis design? Nå bruker jeg en av dine gratis, og det har mer eller mindre vært enkelt å forholde seg til den, men har lyst på noe litt mer oversiktlig. Vet liksom ikke om hvor nødvendig det er å kjøpe de tilleggene for installering osv.

Det står også eget pris for header og dvs, hva vil det si?

Takk for svaret på forhånd
Ikke aktiv

05.09.2015 kl.16:32

Maya Izabella: hei! Jeg syntes det er relativt enkelt å installere designene men det er en litt annerledes måte enn du er vant til. Men denne måten gjør at du slipper å gå inn i html malene :) Du kan se på installerings tutorial under "design hjelp" på siden min.

Prisen for header er for å få en header laget av meg :) Endring er hvis du vil at jeg skal installere designet + gjøre endringer på malen som endre fonter, farger, gjøre noe større eller mindre osv.

Håper det hjalp :)
Venicia

14.09.2015 kl.11:34

Hei!

Jeg har en oppgave på skolen hvor jeg skal lage en nettside for en trend innenfor webdesign, jeg har stor interesse for fotografi og design, og lurer på om du har noen forslag på trender som kan være godt å skrive om? :)

Veldig fin blogg du har, inspirerende! :)
Ikke aktiv

15.09.2015 kl.21:49

Venicia: hmm, kommer ikke på noe for i år men vet at flatt design var veldig populært for et /to år siden :) og eksperimentering i svg animasjon er ganske kult og spennede. Parallax scrolling var også veldig "in" tidligere. Anbefaler deg å lese smashing magazine :) de skriver mye om nyheter fra webverdenen, jeg har bare ikke hatt tid til å "catch up" de siste mnd. Lykke til :)
Bella og Malen

21.09.2015 kl.22:45

Heihei! :D Utrolig fine design du har! Vi vurderer å kjøpe av deg, men må få bloggenlitt på plass først, så vi tenkte å ha ett av dine gratisdesign, men fikk problemer når vi skulle gjøre den dele på twitter prosessen, også kommer det ikke opp bilder av gratisdesignene dine :O
Ikke aktiv

22.09.2015 kl.01:00

Bella og Malen: Hei! Gratisdesignene er gamle og de kommer til å fjernes snart. De er ikke oppdatert så bruk på eget ansvar. Tror jeg så du fikk til twitterprosessen nå, så regner med den delen er fikset :)
Heidi

27.09.2015 kl.17:52

Hei! Jeg skal lage meg en ny blogg nå, med nytt navn. Og da trenger jeg et litt kult design på den nye bloggen. Elsket denne headeren, hvor instabildene kommer opp, men blir designet på bloggen akkurat slik man ser det på eksempelbildet? Altså header fra side til side, og Kategorier og de tingene på toppen av alle bildene, men evt navnet mitt i midten av alle bildene? Og at hele bloggen er hvit og enkel? Hva med filmer fra insta? Det kommer vel ikke opp? Byttes bildene hele tiden, og hva bestemmer at bildene byttes om? Er det du som installerer det? For jeg har ikke peiling på hvordan jeg gjør det
amaliemol

04.11.2015 kl.16:58

Hei! Jeg driver å tester ut litt design på egenhånd, og jeg synes den skriften du har er så utrolig enkel og oversiktelig å ha på en blogg, lurer derfor på om hvilken skrifttype det er? :) kommer absolutt til å kjøpe design av deg etterhvert, du har så mange fine!
Ingvild Liseth

13.11.2015 kl.11:41

Hei! Er det slik at gratisdesignene ikke fungerer lenger? Altså at man ikke kan laste de ned? Jeg har klart å dele på Facebook- men da kommer jeg bare inn på en side der det står at "filen er ikke tiljengelig"... Ser du har svart over her at de vil fjernes snart, men er det slik at de ikke fungerer lenger? :-)
Ikke aktiv

14.11.2015 kl.13:32

amaliemol: hei! hvilken skrift snakker du om? :)
Ikke aktiv

14.11.2015 kl.13:34

Ingvild Liseth: Jeg har ikke oppdatert de eller måtene de kan lastes ned på. Så jeg tror de er vanskelige å få tak i, og hvis du gjør det så vil de nok ikke se optimale ut lenger. Men jeg har ikke sett på dem på en god stund heller. :)
Ikke aktiv

14.11.2015 kl.13:38

Heidi: hei! Hvis du trykker på linken i innlegget til shopen så er det en "demo"-knapp der som vil vise deg designet live på en blogg :) ja alt legger seg automatisk slik som på bildet med navnet ditt og alt :) jeg har faktisk ikke testet med filmer men regner med at de også popper opp akkurat som på instagramprofilen din. Bildene blir sortert etter hva som er nyest (akkurat som på profilen din) men det er mulig å sortere det annerledes hvis man kan litt programmering. Jeg installerer kun hvis du bestiller det som en tilleggstjeneste men det er tutorials på siden min :) ting er lagt inn i moduler så det skal være relativt enkelt å intstallere og du vil slippe å måtte endre noe i html kodene.

Skriv en ny kommentar

Ikke aktiv

Ikke aktiv

Denne bloggen er ikke aktiv lenger :) Poster kun når jeg lager nye design og om de designene jeg selger.

← Tilbake til Forsiden

Kategorier

 • Fotografi
  • Macro
  • Everyday
  • Portrett
  • Landskap
  • Inspirasjon
 • Gratis Design
  • Gratis design
  • Regler
 • Hverdag
  • Fashion
  • Beauty
  • Everyday Life
 • Blogg & Design
  • Design
  • HTML
hits